Over Advieskeuze.nl

Een goede dienstverlener vinden is niet altijd makkelijk. Advieskeuze.nl helpt de consument de juiste dienstverlener te vinden door betrouwbare kantoorgegevens en klantreviews te tonen van dienstverleners in de buurt. Vanaf de oprichting in 2011 lag de focus op financieel advies. De komende jaren zal Advieskeuze.nl zich ook toeleggen op het inzichtelijk maken van andere dienstverleningssectoren. Advieskeuze.nl is onafhankelijk en een autonoom onderdeel van de Consumentenbond.

Onafhankelijkheid Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl is een faciliterend platform voor dienstverleners. Wij hebben geen belang bij positieve en/of negatieve reviews voor een bepaald kantoor of bepaalde kantoren. Het partnership met de Consumentenbond zorgt ervoor dat Advieskeuze.nl nooit in handen komt van een aanbieder van financiƫle producten zoals een bank- of verzekeringsconcern. De klant staat daardoor altijd centraal.

Onze inkomsten

Leads voor kantoren via Advieskeuze.nl zijn gratis. Ook verdient Advieskeuze.nl geen geld aan advertenties, want daar is de website vrij van. Advieskeuze.nl verdient geld door de verkoop van de gecheckt-stempel en het marketingpakket aan advieskantoren. Daarnaast verdient Advieskeuze.nl geld met de verkoop van webmodules, webservices en uitgebreide extranetfunctionaliteiten aan partners (marktpartijen, serviceproviders en ketens). Een voorbeeld hiervan is het integreren van een 'zoek adviseur'-module van Advieskeuze.nl op de eigen website van een marktpartij.

Aandeelhouders

Advieskeuze.nl is eigendom van de Consumentenbond en de initiatiefnemers Christian Bouter, David de Boom en Maarten Holl. De Consumentenbond heeft een actieve rol in de samenwerking en positioneert de vergelijkers en beoordelingsroutes van Advieskeuze.nl ook op haar eigen platforms.

Nog vragen? Bel ons!

033-4610062