Over Advieskeuze

Een goede dienstverlener vinden is niet altijd makkelijk. Advieskeuze helpt de consument de juiste dienstverlener te vinden door betrouwbare kantoorgegevens en klantreviews te tonen van dienstverleners in de buurt. Vanaf de oprichting in 2011 lag de focus op financieel advies. De komende jaren zal Advieskeuze zich ook toeleggen op het inzichtelijk maken van andere dienstverleningssectoren.

Advieskeuze is een faciliterend platform voor dienstverleners. Wij hebben geen belang bij positieve en/of negatieve reviews voor een bepaald kantoor of bepaalde kantoren.

Onze inkomsten

Advieskeuze verdient geld door de verkoop van de gecheckt-stempel en het marketingpakket aan advieskantoren. Daarnaast verdient Advieskeuze geld met de verkoop van webmodules, webservices en uitgebreide extranetfunctionaliteiten aan partners (marktpartijen, serviceproviders en ketens). Een voorbeeld hiervan is het integreren van een 'zoek adviseur'-module van Advieskeuze op de eigen website van een marktpartij.

Leads voor kantoren via Advieskeuze zijn gratis. Ook verdient Advieskeuze geen geld aan advertenties, want daar is de website vrij van.

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen over Advieskeuze? Bekijk dan onze veelgestelde vragen via de onderstaande button.

Bekijk de veelgestelde vragen