Nieuwsberichten

Geschreven door Christian Bouter op 29-07-2021

AEGON meest populaire hypotheekaanbieder Q2 2021

AEGON is onder consumenten de meest populaire hypotheekaanbieder in het tweede kwartaal van 2021, zo blijkt uit onderzoek van Advieskeuze onder 8.240 consumenten. Op plek 2 en 3 staan resp. Nationale-Nederlanden en Rabobank.

Advieskeuze ziet een aantal opvallende verschuivingen ten opzichte van eenzelfde onderzoek in het eerste kwartaal 2021. In de top 10 overall ranglijst waren de stijgers Obvion, BLG Wonen en Lloyds Bank, terwijl Florius en ING daalden in aandeel.

In de top 10 ranglijst van hypotheekaanbieders in reviews op Advieskeuze.nl was BLG Wonen de grootste stijger naar plek 7. Lloyds Bank steeg twee posities en kwam daarmee binnen op plek 10. Opvallende daler in de top 10 is Florius van plek 2 naar plek 5.

Christian Bouter, medeoprichter Advieskeuze: “Door structureel via Advieskeuze reviews uit te vragen aan klanten kunnen financieel adviseurs doorlopend de onafhankelijkheid van hun dienstverlening aantonen. In het kader van de aankomende actieve provisietransparantie en de discussie over onafhankelijkheid in de verzekeringswereld zou dit een interessante collectieve denkrichting kunnen zijn.”

© Advieskeuze.nl BV. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Advieskeuze.

Dit artikel is bewerkt op: 24-06-2024