Nieuwsberichten

Geschreven door Christian Bouter op 06-11-2018

Colibri Hypotheken 27ste partnersite Advieskeuze

Advieskeuze heeft een hypotheekadviseur-zoeker op de website van nieuwkomer Colibri Hypotheken geïmplementeerd. Bezoekers op de website van Colibri Hypotheken kunnen hierdoor een betere keuze maken voor een adviseur op basis van de gecheckte kantoordata en reviews van Advieskeuze. Colibri Hypotheken is de 27ste partnersite met een adviseurzoeker van Advieskeuze. De uit-kliks naar de website van advieskantoren en de directe leads zijn gratis en direct in te zien via de Advieskeuze extranet omgeving.

Eva Noordhoek, lead business development Colibri Hypotheken: “Bij Colibri Hypotheken hebben we veel aandacht voor de klantreis, waarbij op elk moment de behoefte aan inhoudelijk advies kan ontstaan. Advieskeuze zien wij als een belangrijke schakel in het verbinden van de klant met de kwalitatief goede en onafhankelijke adviseur. Daarbij vindt Colibri Hypotheken het erg belangrijk om van zowel adviseurs als klanten feedback te krijgen en dat faciliteert Advieskeuze ook.”

David de Boom, algemeen directeur van Advieskeuze: “Het belang voor financieel adviseurs om goed vermeld te staan op Advieskeuze wordt steeds groter. Door de samenwerking met Colibri Hypotheken zal de community van actieve advieskantoren verder worden versterkt. De database van Advieskeuze fungeert hierdoor steeds meer als het bronbestand voor samenwerkende partners met betrouwbare data over hun distributienetwerk.”verbetermotor."

© Advieskeuze.nl BV. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Advieskeuze.

Dit artikel is bewerkt op: 25-06-2024