Nieuwsberichten

Geschreven door Christian Bouter op 07-06-2016

Adviesbox lanceert koppeling met Advieskeuze

Intersoftware heeft een koppeling met Advieskeuze toegevoegd aan haar adviessoftware. Hiemee kan de adviseur een klant in Adviesbox eenvoudig uitnodigen om een review te geven over zijn of haar dienstverlening. Intersoftware is de eerste softwareleverancier die deze koppeling aanbiedt. “Veel van onze adviseurs maken gebruik van Advieskeuze. Voor ons was dat aanleiding om deze samenwerking met Advieskeuze aan te gaan. Dankzij de koppeling kunnen onze gebruikers hun werkzaamheden nóg efficiënter inrichten”, zegt product manager Jan Goedhart.

David de Boom, algemeen directeur van Advieskeuze: “Het is onze uitdrukkelijke wens dat het vragen om een review onderdeel is van het werkproces van adviseurs zodat een representatief en compleet beeld over de klanttevredenheid ontstaat. Het koppelen van ons platform met Adviesbox maakt dit heel makkelijk voor de adviseur. Wij zien Adviesbox als een voorloper en hopen dat zij andere softwareleveranciers inspireren hetzelfde te doen.”

© Advieskeuze.nl BV. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Advieskeuze.

Dit artikel is bewerkt op: 25-06-2024