Nieuwsberichten

Geschreven door Christian Bouter op 24-04-2015

PGGM helpt 695.000 leden met zoekmodule

De coöperatie van pensioenuitvoerder PGGM is een samenwerking aangegaan met Advieskeuze om haar 695.000 leden actief te helpen bij het vinden van een hypotheekadviseur. Leden kunnen daartoe op de site van PGGM de ‘Adviseurwijzer’ gebruiken, die is gemaakt op basis van data van Advieskeuze.nl. PGGM is naast pensioenuitvoerder van onder andere pensioenfonds Zorg & Welzijn, ook een ledenorganisatie: PGGM&CO. Een groot deel van de werknemers in de zorgsector is aangesloten bij de coöperatie.

Christian Bouter, medeoprichter van Advieskeuze: “Wij zien PGGM als een strategische partner. Het is de eerste partij uit de hoek van pensioenuitvoerders die bij ons aanhaakt. Wij gaan hierdoor een groot aantal consumenten bereiken, die op zoek zijn naar een adviseur en hun ervaring gaan delen via reviews."

Marc van Heeswijk, manager marketing en communicatie leden PGGM: “Voor het onderdeel wonen willen we onze leden op weg helpen met het vinden van een goede en onafhankelijke hypotheekadviseur. Dan is de link met Advieskeuze.nl snel gemaakt. Natuurlijk zouden we onze leden ook gewoon naar Advieskeuze kunnen verwijzen, maar dat vinden we niet genoeg. We willen ook door andere voordelen laten zien dat PGGM zich echt verbindt aan onafhankelijk advies."

© Advieskeuze.nl BV. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Advieskeuze.

Dit artikel is bewerkt op: 25-06-2024