Nieuwsberichten

Geschreven door Christian Bouter op 12-12-2023

Advieskeuze start eigen IT-bedrijf Burning Matches

Advieskeuze, een snelgroeiend community platform in de financiële sector, heeft een belangrijke stap gezet in haar groeistrategie met de start van een eigen IT-bedrijf gevestigd in Bergen op Zoom. Hiermee wordt de technische continuïteit en verdere ontwikkeling van het Advieskeuze platform geborgd. Het bedrijf opereert onder de naam Burning Matches en symboliseert de visie van 'innovatie door ervaring'. Het bedrijf, dat opereert onder de naam Burning Matches, symboliseert de visie van 'innovatie door ervaring'.

Met een team van vier ervaren professionals zal Burning Matches een sleutelrol spelen in de realisatie van IT-projecten en technische ondersteuning voor de corporate partners van Advieskeuze. De focus zal ook liggen op het ontwikkelen van nieuwe digitale oplossingen, zoals websites, rekentools, online klantreizen voor financiële producten en mobiele applicaties, ten behoeve van de Advieskeuze community. Deze community bestaat uit meer dan 7.000 advieskantoren en 60 corporate partners, waaronder financiële aanbieders, ketens en service providers. Tevens wordt de mogelijkheid gecreëerd om ideeën en toekomstplannen te realiseren binnen maar ook buiten de financiële branche.

David de Boom, medeoprichter van Advieskeuze, benadrukt het belang van deze strategische zet: “Door de integratie van Burning Matches binnen onze organisatie, versterken we onze capaciteit om complexe IT-projecten aan te pakken en onze dienstverlening uit te breiden. Dit garandeert de continuïteit en onafhankelijkheid van ons platform en stelt ons in staat om innovatieve digitale diensten te bieden aan onze gebruikers.”

Rebecca van Andel, de manager van Burning Matches, voegt toe: “We zijn enthousiast om vanuit Bergen op Zoom bij te dragen aan de IT-projecten van Advieskeuze. Samen met Advieskeuze hebben we een ambitieuze strategische roadmap voor de komende drie jaar ontwikkeld, vol uitdagingen en kansen om waardevol te blijven voor de websitebezoekers en klanten van Advieskeuze.”

© Advieskeuze.nl BV. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Advieskeuze.

Dit artikel is bewerkt op: 24-06-2024