Nieuwsberichten

Geschreven door Christian Bouter op 15-06-2015

Advieskeuze breidt uit met scheidingsadviseurs

Vanaf vandaag kunnen ook scheidingsadviseurs zich profileren op Advieskeuze; de komende tijd zet het platform zich ervoor in zoveel mogelijk scheidingsadviesbureaus in Nederland inzichtelijk te maken voor de consument. Door de samenwerking met alle vestigingen van scheidingsadviseur Settlement is de eerste grote stap in deze richting gezet.

Advieskeuze biedt het platform waarop de consument bewust kan kiezen voor een dienstverlener, die hem goed adviseert en begeleidt op belangrijke momenten in zijn leven. Tot nu toe lag de focus voornamelijk op financieel advieskantoren. Maar daar gaat met deze stap richting scheidingsadviseurs verandering in komen. Scheidingsadvies is niet het grootste maar wel een heel belangrijk thema op de site, omdat de meeste mensen in eerste instantie vooral online op zoek gaan naar informatie en een adviseur.

Christian Bouter, medeoprichter van Advieskeuze: “Door de uitbreiding met het thema scheidingsadvies helpen we veel consumenten door onafhankelijk en betrouwbaar dienstverleners met elkaar te vergelijken. Geweldig dat Settlement onze visie voor meer transparantie in de adviesbranche deelt.”

Erik Baijens, medeoprichter van Settlement: “Advieskeuze heeft het onafhankelijke internetplatform ontwikkeld vóór de adviesbranche. Settlement ondersteunt dit initiatief van harte en is daarom met alle vestigingen ambassadeur geworden. Daarbij kunnen we onze dienstverlening en klanttevredenheid tonen op de drukbezochte website.”

© Advieskeuze.nl BV. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Advieskeuze.

Dit artikel is bewerkt op: 25-06-2024