Nieuwsberichten

Geschreven door Christian Bouter op 04-04-2014

Participatie van Consumentenbond uitgebreid

De Consumentenbond heeft het aandelenbelang in de onafhankelijke vergelijkingssite Advieskeuze uitgebreid van 20% naar 40%. Deze stap is onderdeel van de gefaseerde overname van het online platform, waarbij de Consumentenbond toe groeit naar een meerderheidsbelang. Hiermee wordt geborgd dat de website onafhankelijk blijft en de data nooit in handen zal komen van een bank- of verzekeringsconcern. Een cruciale voorwaarde voor een breed draagvlak binnen de financiële branche.

De uitbreiding van het aandelenbelang met 20% is gerealiseerd door de aandelen van de initiële investeerder Cmotions geheel over te nemen. Bij de opstart van Advieskeuze is Cmotions nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de beoordelingsmodules, scoremethodiek en management-rapportages via de geavanceerde extranet omgeving van Advieskeuze.nl.

Christian Bouter, medeoprichter van Advieskeuze: “Cmotions heeft enorm geholpen bij de ontwikkeling van Advieskeuze. Het vliegwiel begint nu op gang te komen en mooi om te zien dat het draagvlak breder wordt binnen de financiële sector. Steeds meer advieskantoren, ketens, service providers en aanbieders van financiële producten maken actief gebruik van de tools van Advieskeuze.”

Coos Keijser, directeur Cmotions: “Erg mooi dat we vanaf de start hebben kunnen meehelpen bij de ontwikkeling van één van de grootste innovaties in de financiële sector. Door de aandelen over te dragen aan de Consumentenbond wordt de onafhankelijkheid van dit platform versterkt. Hierdoor zal het vertrouwen in Advieskeuze verder toenemen.”

© Advieskeuze.nl BV. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Advieskeuze.

Dit artikel is bewerkt op: 24-06-2024