Nieuwsberichten

Geschreven door Christian Bouter op 05-12-2013

De Hypotheekadviseur ambassadeur van Advieskeuze

De Hypotheekadviseur is de 1e adviesketen die met alle vestigingen ambassadeur is geworden van Advieskeuze. Het doel van Advieskeuze is de krachten van zoveel mogelijk advieskantoren te bundelen en een community te vormen. Een extranet login voor een profielpagina is voor ieder advieskantoor gratis toegankelijk. Om het onafhankelijke internetplatform te kunnen doorontwikkelen vraagt Advieskeuzenl een éénmalig bedrag van 495 euro aan advieskantoren die daarmee ambassadeur worden. Ambassadeurs krijgen voor altijd het recht op inzicht in de eigen kantoordata. Verder worden uitgebreide functionaliteiten geboden zoals een online dashboard, (lokale) benchmarkrapportages en diverse webwidgets om de laatste klantbeoordelingen en actuele score op de eigen website te kunnen tonen.

Christian Bouter, medeoprichter van Advieskeuze: “Advieskeuze is volledig onafhankelijk en heeft een integer verdienmodel. Wij worden niet gefinancierd door marktpartijen en vragen geen geld voor clicks, leads of een abonnementsvergoeding om beter getoond te worden. Daarbij zijn we géén concurrent, die zelf adviseert of bemiddelt in financiële producten. Financieel advieskantoren kunnen de complete dienstverlening dus zorgeloos presenteren en hun klanten zonder problemen doorverwijzen voor het geven van een klantbeoordeling.”

Jasper Maes van De Hypotheekadviseur: “Advieskeuze heeft het onafhankelijke internetplatform ontwikkeld vóór de adviesbranche. Wij investeren graag in de nieuwe advieswereld en zijn met alle vestigingen tegelijk ambassadeur van Advieskeuze geworden. We hebben hierdoor toegang gekregen tot interessante functionaliteiten via het extranet en mogen tevens meestemmen over nieuw te ontwikkelen features. Daarbij gebruiken we de tools van Advieskeuze om integraal bij al onze vestigingen de klanttevredenheid te meten.”

Advieskeuze heeft zich in korte tijd weten te profileren in de markt. Inmiddels zochten ruim 450.000 bezoekers naar een adviseur en worden er maandelijks meer dan 5.000 nieuwe klantbeoordelingen verzameld. De Consumentenbond heeft een belang 20%, dat in een periode van drie jaar groeit naar een meerderheidsbelang. Hiermee wordt geborgd dat de website onafhankelijk blijft en nooit in handen zal komen van een bank- of verzekeringsconcern. Een cruciale voorwaarde voor een breed draagvlak binnen de financiële adviesbranche.

© Advieskeuze.nl BV. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Advieskeuze.

Dit artikel is bewerkt op: 25-06-2024