Nieuwsberichten

Geschreven door Christian Bouter op 01-05-2014

VCN biedt Advieskeuze aan aangesloten kantoren

VCN Hypotheken biedt alle aangesloten advieskantoren het ambassadeurspakket van Advieskeuze aan. Met de uitgebreide tools van Advieskeuze kunnen advieskantoren hun advieswaarde zichtbaar maken en hun klanttevredenheid monitoren. Normaliter kost het ambassadeurschap éénmalig 495 euro (excl. BTW). Via VCN Hypotheken is deze éénmalige bijdrage niet van toepassing. Het ambassadeurschap is standaard inbegrepen in het abonnement.

Een extranet-inlog en profielpagina op Advieskeuze is voor ieder advieskantoor gratis toegankelijk. Wil een advieskantoor echter zakelijk het maximale uit de tools van Advieskeuze.nl halen, dan kan hij ambassadeur worden. Ambassadeurkantoren krijgen inzicht in de details van hun klantbeoordelingen (op medewerkernivo) en toegang tot uitgebreide functionaliteiten zoals webwidgets, geautomatiseerde klantmailings en e-mail alerts.

Christian Bouter, medeoprichter van Advieskeuze: “Doelstelling van Advieskeuze is om zoveel mogelijk advieskantoren ambassadeur te laten worden van ons onafhankelijke platform. Dit vergroot de betrokkenheid en continuïteit enorm. Het is in ieders belang om het vliegwiel verder op gang te krijgen. Daarom zijn wij enorm blij met het aanbod dat VCN Hypotheken doet aan samenwerkende advieskantoren, waarbij Advieskeuze en het ambassadeurschap actief wordt gepromoot.”

Jeroen Walhout, directeur van VCN: “De afgelopen jaren is de financiële wereld en het het oriëntatie- en aankoopgedrag van consumenten in hard tempo veranderd. Ook steeds meer aanbieders van financiële producten vinden een hoge klanttevredenheid belangrijk. VCN United Capital ondersteunt advieskantoren zo goed mogelijk bij deze veranderingen en werkt daarom samen met gespecialiseerde partijen zoals Advieskeuze.”

© Advieskeuze.nl BV. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Advieskeuze.

Dit artikel is bewerkt op: 24-06-2024