Nieuwsberichten

Geschreven door Christian Bouter op 05-06-2014

Home Invest bouwt mee aan community Advieskeuze

De community van Advieskeuze groeit verder. Nu is het Service Provider Home Invest, die het ambassadeurpakket van Advieskeuze aanbiedt aan 50 samenwerkende advieskantoren. Met de uitgebreide tools van Advieskeuze kunnen advieskantoren hun advieswaarde zichtbaar maken en de klanttevredenheid continue monitoren. Normaal kost het ambassadeurschap éénmalig € 495 exclusief BTW. Via Home Invest is deze éénmalige bijdrage niet van toepassing voor de 50 advieskantoren, die een uitgebreide samenwerking hebben en het Plus- of Excellent-pakket afnemen.

Een extranet-inlog en profielpagina op Advieskeuze is voor ieder advieskantoor gratis toegankelijk. Wilt een advieskantoor echter het maximale uit de tools van Advieskeuze halen, dan kunnen ze ambassadeur worden. Ambassadeurkantoren krijgen inzicht in de details van hun klantbeoordelingen en toegang tot uitgebreide functionaliteiten zoals webwidgets, geautomatiseerde klantonderzoeken en e-mail alerts.

Christian Bouter, medeoprichter van Advieskeuze: “Focus op klantbeleving is een thema waar veel financieel adviseurs nog aan moeten werken. Geweldig dat Home Invest de tools van Advieskeuze aanbiedt aan een selecte groep van advieskantoren. Door de advieswaarde transparant te maken kunnen deze onafhankelijk advieskantoren zich niet alleen beter onderscheiden, maar ook het belang van een goed klantinzicht ervaren.”

Marcel Bax, directeur van Home Invest: "Wij zijn een voorstander van onafhankelijkheid, transparantie en tevreden klanten. Klantreviews worden daarbij steeds belangrijker. Een mooi voorbeeld is Booking.com waar dagelijks duizenden keuzes worden gebaseerd op klantreviews. Klanten worden mondiger en willen graag zelf kunnen beslissen. Ook de financieel adviseur wordt niet alleen gekozen vanwege het productaanbod, maar juist ook op basis van service en advies."

© Advieskeuze.nl BV. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Advieskeuze.

Dit artikel is bewerkt op: 24-06-2024