Nieuwsberichten

Geschreven door Christian Bouter op 28-05-2014

BLG Wonen werkt samen met Advieskeuze

BLG Wonen is vanaf vandaag aangesloten bij de vergelijkingssite Advieskeuze. Eerder werd al de samenwerking met Independer.nl gezocht. “Wij brengen consumenten en WoonAdviseurs graag op een onafhankelijke manier met elkaar in contact, daarom werken we samen met meerdere reviewsites”, aldus commercieel directeur Frank Soede.

“Het regelen van WoonFinanciën blijkt voor veel mensen nog een lastige zaak”, aldus Frank Soede, commercieel directeur van BLG Wonen. “Wij brengen consumenten daarom graag met de betere onafhankelijke WoonAdviseurs in contact via de vergelijkingssite naar hun eigen keuze, waaronder Advieskeuze.” De Consumentenbond heeft een groeiend aandeel in deze vergelijkingssite en beveelt Advieskeuze aan consumenten aan.

Onafhankelijk onderscheiden

Een groot voordeel van de reviewsites vindt BLG Wonen de onafhankelijkheid en betrouwbaarheid van de beoordelingen. Klanten kunnen door een systeem, dat de klantbeoordelingen checkt op een groot aantal punten, uitgaan van objectieve rating. Soede: “Kwalitatief hoogwaardige adviseurs kunnen zich op hun beurt duidelijker onderscheiden en profileren”.

Reviews leiden tot verbetering aanbod

“De reviews van consumenten bieden ons en de adviseurs tevens waardevolle informatie om de dienstverlening te kunnen verbeteren”, aldus Soede. BLG Wonen streeft onder meer met de reviews naar een verdere optimalisatie van de kwaliteit en transparantie van haar dienstverlening.

Christian Bouter, medeoprichter van Advieskeuze: "Ik ben blij dat BLG Wonen voor Advieskeuze heeft gekozen. Interessant om betrokken te zijn bij de ontwikkelingen van BLG Wonen, waarbij Advieskeuze de onafhankelijke WoonAdviseur steeds beter in beeld kan brengen. Met de steun van Consumentenbond helpen we consumenten de juiste keuzes te maken per adviesthema.”

© Advieskeuze.nl BV. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Advieskeuze.

Dit artikel is bewerkt op: 25-06-2024