Nieuwsberichten

Geschreven door Christian Bouter op 25-11-2021

Advieskeuze: Nu ook reviews per medewerker

Advieskeuze biedt advieskantoren nu ook de mogelijkheid om reviews per medewerker in te zien. "Als je in het extranet van jouw kantoor wilt kunnen zien welke reviews van welke medewerkers zijn, dan dienen de medewerkers hiervoor eerst zelf het akkoord te geven. Medewerkers kunnen de toestemming voor inzage in reviews en scores individueel geven via hun eigen extranet medewerker account van Advieskeuze."

De aanpassing van deze functionaliteit voldoet aan de richtlijnen binnen de 'Wet bescherming persoonsgegevens', aldus Advieskeuze. "Deze werkwijze is doorgevoerd voor alle advieskantoren waarvan meerdere medewerkers in het extranet vermeld staan. Wil je dus voortaan de reviews en scores op medewerkersniveau inzien? Zorg dan dat medewerkers een eigen extranet account krijgen en het akkoord expliciet geven. De extranet medewerker tool is onderdeel van het marketingpakket."

© Advieskeuze.nl BV. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Advieskeuze.

Dit artikel is bewerkt op: 25-06-2024