Nieuwsberichten

Geschreven door Christian Bouter op 02-07-2020

Rabobank verbreedt adviesmogelijkheden consument

De optie voor consumenten om te kiezen voor een onafhankelijk hypotheekadviseur is recent door Rabobank toegankelijk gemaakt op haar website. Rabobank werkt hiervoor samen met het platform Advieskeuze. Dit internetbedrijf faciliteert een online omgeving waarmee alle hypotheekadviseurs in Nederland zelf de relevante informatie over hun bedrijf kunnen presenteren zoals de dienstverlening, contactinformatie, tarieven, medewerkers en keurmerken.

Op de website van Rabobank is een link naar een adviseurzoeker van Advieskeuze opgenomen. In deze module worden de locaties van de met Rabobank samenwerkende intermediairs getoond. Advieskeuze.nl faciliteert tevens het proces waarbij een consument kiest voor een met Rabobank samenwerkende onafhankelijke hypotheekadviseur en een afspraak wil maken.

Willem Oudijk, manager intermediair van Rabobank Nederland: “Consumenten oriënteren zich meer en meer online in de keuze voor de financieel dienstverlener waarmee ze in zee willen gaan. Ook via onze site. Het is voor ons als coöperatieve bank niet meer dan logisch dat we ook deze fase van de klantreis ondersteunen en consumenten daarbij helpen. We zijn daarom blij met de samenwerking met Advieskeuze.nl die de adviseurzoeker module op onze website levert. Dit maakt alle relevante informatie van de onafhankelijke hypotheekadviseurs goed inzichtelijk en tevens wordt het contactproces tussen consument en adviseur goed gefaciliteerd.”

Christian Bouter, medeoprichter van Advieskeuze: “De samenwerking met Rabobank is voor ons een historische mijlpaal en een kroon op 9 jaar hard werken aan het transparant maken van de dienstverlening in de financiële branche. Uit de top 10 grootste hypotheekverstrekkers in Nederland participeren er nu 5 in de Advieskeuze.nl community. Naast Rabobank zijn dat MUNT Hypotheken, Nationale-Nederlanden, a.s.r. en NIBC. Deze aanbieders hebben er mede voor gezorgd dat een groot aantal van de met Rabobank intermediair samenwerkende hypotheekadviseurs de informatie over hun bedrijf met het Advieskeuze.nl platform delen en laten controleren.”

© Advieskeuze.nl BV. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Advieskeuze.

Dit artikel is bewerkt op: 24-06-2024