Nieuwsberichten

Geschreven door Christian Bouter op 12-06-2014

Obvion start samenwerking met Advieskeuze

Het draagvlak voor het onafhankelijke platform Advieskeuze wordt steeds breder. Ook geldverstrekker Obvion start een samenwerking met Advieskeuze en neemt diensten af om klanten te helpen met hun keuze voor een financieel adviseur. Doordat steeds meer advieskantoren, -ketens, service providers en aanbieders van financiële producten het initiatief steunen ontstaat een concentratie van informatie en reviews over financieel adviseurs. De ambitie van Advieskeuze om de Zoover van de financieel adviesbranche te worden, komt daarmee weer een stap dichterbij.

Christian Bouter, medeoprichter van Advieskeuze: " Ik ben blij dat Obvion voor Advieskeuze kiest. Ons vliegwiel komt hierdoor nog beter op gang. Obvion is een belangrijke hypotheekaanbieder, die zich bewust is van het belang om duurzaam vertrouwen te realiseren in de financiële sector. Een doel dat Advieskeuze ook nastreeft.”

Ronald Touwslager, CEO Obvion Hypotheken: “Obvion volgt de initiatieven om consumenten te helpen met hun keuze voor een hypotheekadviseur. Het is al geruime tijd duidelijk dat consumenten de mening van anderen belangrijk vinden. Dus gaan ze hiernaar op zoek als ze een hypotheek-adviseur zoeken. Wij willen een zo volledig mogelijk overzicht geven van alle beoordelingen van financieel advieskantoren.”

Veel marktpartijen staan uiterst sympathiek tegenover Advieskeuze. Het platform is de afgelopen 2 jaar snel doorontwikkeld mede door de ondersteuning van de Consumentenbond. Een onafhankelijk platform, dat breed gesteund wordt door consumenten, advieswereld en aanbieders is goed voor een gezonde en moderne marktwerking in de financiële sector.

© Advieskeuze.nl BV. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Advieskeuze.

Dit artikel is bewerkt op: 24-06-2024