Nieuwsberichten

Geschreven door Christian Bouter op 03-04-2019

Formaat Notarissen van start met Advieskeuze

Het draagvlak voor het onafhankelijke platform Advieskeuze wordt breder. Ook het landelijke netwerk Formaat Notarissen heeft gekozen voor een samenwerking met Advieskeuze. Op deze manier zet Formaat Notarissen een belangrijke stap naar een digitale toekomst, waar online klantenreviews steeds meer doorslaggevend worden bij het vinden van een notaris die bij jou past.

‘We geloven in de kracht van een groot, onafhankelijk platform bij het zoeken naar een adviseur. Omdat men vaak voor het eerst naar een notaris komt op een spannend moment in hun leven - het kopen van een eigen huis, het oprichten van een bedrijf of misschien het overlijden van een familielid - is het vinden van een notaris die hun het beste kan adviseren cruciaal. Hoe meer onafhankelijke reviews je dan kunt lezen, hoe beter je een onderbouwde keuze kunt maken.’ zegt Marjolein Elings, voorzitter van de notarisvereniging.

Doorslaggevend voor de keuze was ook het uitgebreide dienstenpakket van Advieskeuze. ‘Dit platform biedt veel informatie over de kantoren, kun je gemakkelijk vragen stellen via het expertplatform en er is makkelijk door te navigeren voor de consumenten.’ vervolgt Elings. Formaat Notarissen heeft gekozen voor de extranet ketenomgeving van Advieskeuze om kantoorprofielen te beheren en inzicht te krijgen in rapportages. De aangesloten notariskantoren worden stap-voor-stap door Advieskeuze.nl geholpen om de tools in hun marketing te implementeren en reviews uit te vragen.

Christian Bouter van Advieskeuze: "Consumenten en ondernemers maken online de keuze voor een dienstverlener. Formaat Notarissen toont lef door als eerste keten in de notariswereld een samenwerking aan te gaan met Advieskeuze.”

Over Formaat Notarissen

Formaat Notarissen is een landelijk netwerk van samenwerkende notariskantoren in Nederland. De vereniging biedt o.a. marketingdiensten, samenwerkingsverbanden en service aan, waarmee leden zich kunnen onderscheiden in de markt. Formaat loopt voorop in het toepassen van nieuwe technieken en zet zich in voor een moderne bedrijfsvoering in het notariaat.

© Advieskeuze.nl BV. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Advieskeuze.


Dit artikel is bewerkt op: 25-06-2024