Nieuwsberichten

Geschreven door Christian Bouter op 18-12-2014

Zoek adviseur module op website Hypotrust

Advieskeuze heeft weer een nieuwe partner aangehaakt op hun onafhankelijke adviesplatform. Geldverstrekker Hypotrust gaat de zoek hypotheekadviseur module van Advieskeuze integreren op de eigen website. Alleen de door Hypotrust geselecteerde advieskantoren worden daarop getoond. Tevens krijgt Hypotrust inzicht in de klanttevredenheid binnen het distributienetwerk op basis van de ruim 35.000 reviews op Advieskeuze. Hypotrust gaat deze informatie gebruiken als input voor hun kwaliteitsmodel en segmentatiebeleid.

In 2 jaar tijd is Advieskeuze uitgegroeid tot de vergelijker met het grootst aantal actieve financieel advieskantoren in Nederland. Meer dan 3.800 advieskantoren maken gebruik van een gratis profiel en zijn hierdoor ook zichtbaar op de websites van o.a. Consumentenbond, Florius, BerendB.nl (ABN AMRO), NNEK, Obvion, DAK, REAAL en binnenkort Hypotrust. Ook de vindbaarheid op Google wordt steeds beter. Gemiddeld weten 45.000 bezoekers per maand de weg naar Advieskeuze te vinden om zich te oriënteren of om concreet een afspraak te maken met een financieel adviseur.

Christian Bouter, medeoprichter van Advieskeuze: “Door de samenwerking met Advieskeuze ondersteunt Hypotrust de samenwerkende advieskantoren om maximaal business te kunnen genereren en de relatie te versterken zonder afbreukrisico’s.”

Michel van den Akker, directeur van Hypotrust: “Het bouwen aan vertrouwen is het centrale thema binnen de Hypotrust strategie. Het is daarom van belang om de dienstverlening, service en kwaliteit van hypotheekadviseurs op een onafhankelijke manier transparant en vergelijkbaar te maken.”

© Advieskeuze.nl BV. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Advieskeuze.


Dit artikel is bewerkt op: 24-06-2024