Nieuwsberichten

Geschreven door Christian Bouter op 13-05-2015

Tevreden.nl en Advieskeuze bundelen hun krachten

Tevreden.nl en Advieskeuze gaan de financieel adviessector de oplossing bieden om op uniforme wijze de tevredenheid van hun klanten uit te vragen en zichtbaar te maken. Het ervaren onderzoeksbureau Tevreden.nl lanceerde in november 2014 advies.tevreden.nl, een branche-breed platform voor verzekerings-, hypotheek- en pensioenadviseurs om doorlopend klantervaringen te monitoren en te publiceren. Professioneel onderzoek in combinatie met leren en verbeteren. Advieskantoren die kiezen voor volledige transparantie kunnen binnenkort de klantervaringen zichtbaar maken op Advieskeuze en de websites van aangesloten partners.

Christian Bouter, medeoprichter van Advieskeuze: “Door de krachten te bundelen met advies.tevreden.nl definiëren we samen de standaard voor klanttevredenheid binnen de financieel adviessector. Voor alle betrokken partijen ontstaat een betrouwbaar inzicht in de kwaliteit van dienstverlening en is vergelijking en benchmarking van advieskantoren goed mogelijk. Consumenten en zakelijke klanten die op zoek zijn naar een adviseur kunnen hierdoor een betere keuze maken.”

Wim Span, initiërend partner van advies.tevreden.nl: ”Door doorlopend en professioneel klanttevredenheidsonderzoek kunnen financieel advieskantoren hun kwaliteit van dienstverlening flink verbeteren en groei realiseren. Dankzij het partnership met Adieskeuze.nl kunnen de klantervaringen nu ook zichtbaar worden gemaakt op het grootste onafhankelijke adviesplatform in Nederland. Deze integrale aanpak is een belangrijke impuls voor de verdere optimalisatie van klantgerichtheid en transparantie in de sector voor financieel advies.”

© Advieskeuze.nl BV. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Advieskeuze.


Dit artikel is bewerkt op: 25-06-2024