Nieuwsberichten

Geschreven door Christian Bouter op 14-04-2014

Newest Industry en Advieskeuze lanceren DIGIDO

Newest Industry en Advieskeuze lanceren samen een revolutionair community platform met de naam DIGIDO dat staat voor DiGitaal DOen. Beide partijen hebben de handen ineen geslagen om het ultieme adviseurscollectief te creëren, waarmee de adviesbranche het verschil kan gaan maken in de servicing richting klanten. De vertrouwenspositie van een goede financieel adviseur is daarbij een enorme meerwaarde. DIGIDO Community (www.digido.nl) is de eerste klantcommunity binnen de financiële sector.

DIGIDO Community is ontwikkeld door Newest Industry, die geavanceerde technieken in huis heeft en de koppelingen met o.a. Advieskeuze heeft gerealiseerd. Klantbeoordelingen (reviews) vormen een belangrijk onderdeel van DIGIDO Community en worden verzameld via het Advieskeuze platform en methodiek. Hiermee wordt de authenticiteit en betrouwbaarheid van deze data en scores geborgd.

Met DIGIDO kunnen advieskantoren een unieke tooling aan hun klanten aanbieden om samen een community te vormen en zaken collectief te regelen. DIGIDO is gekoppeld aan de ambassadeurs-community van Advieskeuze waar al ruim 700 advieskantoren bij zijn aangesloten. In de bèta fase gaan 50 ambassadeurkantoren ervaringen opdoen om het community platform verder te optimaliseren. Na de zomer staat de brede lancering van DIGIDO Community gepland.

Kees Haverkamp, directeur van Newest Industry: “Advieskantoren kunnen met dit community platform de belangen van hun klanten nog beter behartigen, die op hun beurt weer alle collectieve voordelen van het platform gaan ervaren.”

Christian Bouter, mede-oprichter van Advieskeuze: “De lancering van DIGIDO is een unieke stap om de collectieve krachten binnen de adviesbranche verder te bundelen. Met een gemiddeld aantal van 1.500 klanten per advieskantoor is de potentiële community nu al 1.000.000 consumenten.”

Moss Dolman, manager van DIGIDO Community: “Het is een geweldige uitdaging om het maximale te halen uit de potentie van dit platform. Mijn saleservaringen in de energie- en telecombranche zullen goed van pas komen. De financieel adviseur wordt met DIGIDO de budgetcoach van de toekomst.”

© Advieskeuze.nl BV. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Advieskeuze.

Dit artikel is bewerkt op: 24-06-2024