Nieuwsberichten

Geschreven door Christian Bouter op 30-10-2019

Zoekresultaten o.b.v. branche- en beroepsregisters

Op Advieskeuze kunnen consumenten en ondernemers zoeken naar een financieel dienstverlener in de buurt. Voor ieder zoekresultaat heeft Advieskeuze een aantal spelregels voor bedrijven opgesteld om getoond te mogen worden. Deze voorwaarden en richtlijnen zijn gebaseerd op de branche- en beroepsregisters waar het bedrijf en de medewerkers bij zijn aangesloten. De ruim 6.400 advieskantoren met een actief extranet account kunnen vanaf nu zelf hun zoekresultaten beheren op Advieskeuze door hun registers in te voeren op het platform. Na controle van de ingevoerde gegevens door Advieskeuze wordt het bedrijf opgenomen in het betreffende zoekresultaat. Tevens worden de logo’s van de registers getoond op het profiel van het kantoor en de medewerkers.

Christian Bouter, medeoprichter van Advieskeuze: “Particuliere en zakelijke klanten maken online de keuze voor een financieel dienstverlener of specialist. Advieskeuze wil het groeiend aantal bezoekers op het platform verantwoord helpen met het kiezen van een adviseur. De registraties van bedrijven en medewerkers bij branche- en beroepsorganisaties koppelen we daarom aan de zoekresultaten. Hoe completer de informatie op het profiel des te beter je ook een keuze kunt maken.”

Een financieel dienstverlener wordt beter online gevonden als het in meerdere zoekresultaten getoond wordt. Op basis van de gecontroleerde registerinformatie kan een bedrijf hiervoor in aanmerking komen. Tevens kan het bedrijf mogelijk gevonden worden via de adviseurzoekers op partnersites van Advieskeuze. Tot slot wordt ook de kwaliteit van het bedrijf en medewerkers beter zichtbaar, doordat de branche- en beroepsorganisaties worden getoond op het profiel.

© Advieskeuze.nl BV. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Advieskeuze.

Dit artikel is bewerkt op: 25-06-2024