Nieuwsberichten

Geschreven door Christian Bouter op 12-03-2018

Advieskeuze organiseert Ambassadors Ride

Advieskeuze nodigt 50 ambassadeurs van het onafhankelijke platform uit om mee te doen aan de Ambassadors Ride. Deze fietstocht wordt georganiseerd op 3 mei 2018 met keuze uit 2 parcours van de Amstel Gold Race. Inschrijven voor de Ambassadors Ride kan via deze link. De financiële bijdrage van minimaal 25 euro per deelnemer komt volledig ten bate van SwimforTim, een initiatief van service provider FlexFront. Hiermee wordt de Stichting ALS ondersteund.

Advieskeuze is opgericht om consumenten (en ook ondernemers) te helpen een keuze te maken voor een adviseur. Dit wordt bereikt door dienstverleners een centrale plek te bieden om relevante informatie over hun kantoor te publiceren. De online vindbaarheid en zichtbaarheid wordt hierdoor sterk verbeterd. Ambassadeurs van Advieskeuze.nl maken gebruik van een marketingpakket en leveren daarmee een belangrijke bijdrage om het initiatief te ondersteunen en de toegevoegde waarde van goed advies transparant te maken.

Antoinette Kalkman, initiatiefnemer van SwimforTim: “Klasse dat Advieskeuze.nl ook een evenement organiseert ten bate van SwimforTim. Precies zoals Tim en ik ooit bespraken. Hoe mooi zou het zijn als deze negatieve situatie tot een grotere saamhorigheid in de branche zou leiden.”

David de Boom, algemeen directeur Advieskeuze.nl: “Met de Ambassador Ride wordt de collectieve kracht van onze ambassadeurs gebundeld en dat sluit volledig aan bij de community gedachte van Advieskeuze.”

© Advieskeuze.nl BV. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Advieskeuze.


Dit artikel is bewerkt op: 25-06-2024