Nieuwsberichten

Geschreven door Christian Bouter op 22-05-2014

DAK helpt leden op weg naar nieuwe advieswereld

DAK gaat haar 1.500 leden actief ondersteunen om optimaal rendement te halen uit de tools van Advieskeuze. De komende maanden worden de onderdelen van de ondersteuning verder uitgewerkt, waarmee DAK-leden de online vindbaarheid en de zichtbaarheid van hun dienstverlening kunnen vergroten.

Als onderdeel van de samenwerking staat tevens de koppeling van beide extranetten op het programma. Dat betekent dat advieskantoren via het extranet van DAK direct toegang kunnen krijgen tot het extranet van Advieskeuze. Zodoende hoeft er niet apart te worden ingelogd bijvoorbeeld om inzicht te krijgen in de laatste reviews of een reactie te kunnen geven op een review.

Christian Bouter, medeoprichter van Advieskeuze: “De samenwerking met DAK is een belangrijke mijlpaal in de korte geschiedenis van Advieskeuze. Het bundelen van de collectieve kracht van alle DAK-leden sluit volledig aan bij de community gedachte van Advieskeuze. Complimenten hoe DAK dit aanpakt en durft te investeren in een professionele implementatie.”

Tim Rijvers, directeur van DAK: “Juist de leden van DAK kijken vooruit naar een toekomst waarin ze onafhankelijk zijn. Door de samenwerking met Advieskeuze helpen wij onze leden om deze unieke propositie stevig op de kaart te zetten. Met de tools van Advieskeuze kan tevens de optimale persoonlijke klantbediening worden gewaarborgd.”

Steeds meer adviesorganisaties zetten het klantbelang centraal door met Advieskeuze te gaan samenwerken. Inmiddels hebben al 3.646 (40%) van de totaal 9.034 financieel advieskantoren in Nederland een actief account op Advieskeuze.nl. De ambassadeur community van Advieskeuze is gegroeid tot 993 advieskantoren. De doelstelling om eind van dit jaar 4.000 advieskantoren online te hebben en minimaal 1.000 ambassadeurs is dus al in zicht.

© Advieskeuze.nl BV. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Advieskeuze.

Dit artikel is bewerkt op: 24-06-2024