Nieuwsberichten

Geschreven door Christian Bouter op 11-11-2015

Attens Hypotheken toont data van Advieskeuze

Het nieuwe hypotheeklabel Attens Hypotheken, een initiatief van Syntrus Achmea Real Estate & Finance, maakt gebruik van de techniek en data van Advieskeuze om consumenten door te verwijzen naar een onafhankelijke hypotheekadviseur.

Syntrus Achmea en PGGM & Co presenteerden eind september het nieuwe label Attens Hypotheken, dat speciaal ontwikkeld is voor deelnemers van het Pensioenfonds Zorg & Welzijn. De hypotheken zijn alleen af te sluiten via een onafhankelijke hypotheekadviseur. Daarom is het voor zowel de consument als de partijen achter het hypotheeklabel van belang dat deze adviseurs op de website van Attens Hypotheken eenvoudig te vinden zijn. Een datakoppeling met Advieskeuze maakt dit mogelijk.

In het zoekresultaat van Attens Hypotheken zijn de geselecteerde kantoren zichtbaar en de ranking is gebaseerd op de klanttevredenheidsscore. Naast de score zijn de adresgegevens, afstand vanaf de zoeklocatie en de tarieven zichtbaar. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunnen consumenten eenvoudig doorklikken naar de profielen van de advieskantoren op Advieskeuze.

Christian Bouter, medeoprichter van Advieskeuze: “De samenwerking met Attens Hypotheken laat goed zien wat er met de data en de techniek van ons platform allemaal mogelijk is. Dat maakt Advieskeuze ook van waarde voor partijen met een specifieke doelgroep.”

Hugo Ouwehand, Director Hypotheken van Syntrus Achmea: “Wij hebben bewust gekozen voor een samenwerking met Advieskeuze, Wij vinden het namelijk belangrijk dat consumenten zelf een goede keuze kunnen maken voor een advieskantoor. Advieskeuze.nl voorziet in deze behoefte.“

© Advieskeuze.nl BV. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd of gepubliceerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Advieskeuze.

Dit artikel is bewerkt op: 25-06-2024